VI HITTAR LÖSNINGEN

27 juni, 2019

VI HITTAR LÖSNINGEN

27 juni, 2019

Vill du ha neongula tröjor med uppochnervänt tryck till handståendegrenen på sommarfestens femkamp, brandat kylskåp på mässan eller egen must till julfesten med kunderna? Det är fullt görbart! Faktum är att idéer och lösningar varit bra mer utmanande och klurigare än ovan exempel. Det är Anderzson of Swedens jobb att hitta lösningen och förverkliga kundernas stora, små, härliga och kluriga idéer och förfrågningar.


Lösningen som företaget levererar till sina kunder handlar sällan endast om produkten som sådan (såsom färg, form, antal och logotypens eller tryckets placering), utan oftare om logistik (vart det ska skeppas), packning (hur det ska packas) och ibland är den största utmaningen detektivarbetet – att överhuvudtaget hitta produkten där ute i världen någonstans. Och skulle den inte finnas, ja då ser man på uppdrag av kunden till att designa och producera den!


För Anderzson of Sweden är dagslånga detektivarbeten, gediget projektlederi och fingertoppskänsla nämligen vardag. Och på så vis lyckas man leverera seglarskor till kundkonferens i USA, exportera spåkulor i glas med logotyp på insidan från Kina och skeppa till Spanien och låta specialstöpa flera hundra stearinljus till en medveten kund.


Mia Andersson, VD hos Anderzson of Sweden, låter oss veta att en spåkula i glas inte bör vara den första produkten i ett företags profilingsarbete: “Det gäller att, steg för steg, hitta sitt varumärkes personlighet och göra en riktig grafisk profil, som man sedan alltid utgår från. Men som partner gör vi verkligen allt för att hjälpa hitta kundvarumärkets personlighet för att sedan bygga och stärka det.”  

Inga kommentarer

Lämna ett spår

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Instagram

Instagram returnerade inte en 200.

@anderzsonofsweden

Anderzson of Sweden

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och oberoende profilbyrå. Oavsett om du är ett enmansföretag eller en koncern är vår roll att se behovet och hitta lösningen, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vi gillar att tänka nytt och älskar utmaningar. Finns inte lösningen i vårt ordinarie sortiment så tar vi fram den. Vi anpassar sortiment utifrån ert syfte. Vi ser till att ditt varumärke tar plats, och stärker det varje dag. En känsla som stannar kvar. anderzson.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy.

×