SMARTA PRODUKTER – BÅDE FÖR DIG OCH MILJÖN

19 september, 2019

SMARTA PRODUKTER – BÅDE FÖR DIG OCH MILJÖN

19 september, 2019

Nya smarta funktioner, tillverkningsmetoder eller material. En bra profilprodukt ska samtidigt både vara användbar och hållbar. Vi listar tre klockrena exempel på produkter som gör nytta både för användaren och miljön.

Nytta, användbarhet och hållbarhet. Det är nyckelorden för lyckad satsning på produktmedia. Produkten som blir bärare av ett varumärke och ett budskap ska inte vara något som snabbt slängs bort av mottagaren. I nyttan och användbarheten ligger också mycket av potentialen för hållbarhet. En produkt mottagaren gillar blir också använd – medan en billig onyttig pryl kanske läggs i en låda och glöms bort.

En hållbar produkt ska användas och slitas med hälsan, och det finns många nya, smarta produkter på temat. Här är tre klockrena exempel på smarta och användbara produkter som samtidigt låter användaren göra något gott för miljön:

USB-kabel

Med The PACs USB-kabel ser man hur strömmen rör sig från uttaget till enheten som laddas. När din smartphone eller läsplatta har lågt batteri rinner elen fort genom kabeln för att efterhand som batteriet laddas bli långsammare och till sist slockna helt. Det blir en tydlig påminnelse om att laddningen är färdig och att man bör dra ut sladden – något som många glömmer eller helt enkelt struntar i. Att dra ut sladden när laddningen är klar ökar livslängden på batteriet och minskar samtidigt energianvändningen. Därmed sparar du på miljön och pengar. The PAC funkar till alla tänkbara enheter som laddas med USB-kablar.

Termosmugg

Över tid kan det för många av oss bli många engångsmuggar när kaffet köps i farten på macken eller kaféet. Men en praktisk termosmugg kan man ta med in på macken eller kaféet och få sitt kaffe i – och därmed undvika att förbruka ännu en engångsmugg. Eller också tar man med kaffet som inte hann drickas på morgonen hemifrån – och sparar inte bara miljön utan också pengar.

Tygkassen

Tygkassen är inne. Den är inte bara praktisk och användbar, utan också en snygg accessoar. Dessutom har den, i egenskap av ersättare till engångsplastpåsen kommit att bli en symbol för miljömedvetenhet och hållbarhetssträvan. Naturskyddsföreningen konstaterar i sina råd att ”den bästa kassen är den som används flest gånger” – och en tygkasse i hög kvalitet kan hänga med i många år. Är den dessutom tillverkad i återvunnen bomull blir miljönyttan ännu större.

Inga kommentarer

Lämna ett spår

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Instagram

Instagram returnerade inte en 200.

@anderzsonofsweden

Anderzson of Sweden

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och oberoende profilbyrå. Oavsett om du är ett enmansföretag eller en koncern är vår roll att se behovet och hitta lösningen, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vi gillar att tänka nytt och älskar utmaningar. Finns inte lösningen i vårt ordinarie sortiment så tar vi fram den. Vi anpassar sortiment utifrån ert syfte. Vi ser till att ditt varumärke tar plats, och stärker det varje dag. En känsla som stannar kvar. anderzson.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy.

×