SKRÄDDARSY MER ÄN BARA KLÄDERNA

13 augusti, 2019

SKRÄDDARSY MER ÄN BARA KLÄDERNA

13 augusti, 2019

Skräddarsytt kan handla om så mycket mer än bara kläder. En specialanpassad produkt uppskattas ofta lite extra av mottagaren – och hjälper ditt företag att verkligen sticka ut.

Skräddarsydd är en term som i sin ursprungliga betydelse handlar om kläder. Ett plagg räknas enligt Sveriges Skrädderiförbund som skräddarsytt om det är sytt av en skräddare med minst gesällbrev. Genom processen ska skräddaren fungera som personlig rådgivare, utforma plaggen efter kundens önskemål, ansvara för hela tillverkningsprocessen från måttagning till design och färdigt plagg. Plagget ska provas under tillverkningen, och en slutprovning ska göras.

Men termen ”skräddarsydd” behöver inte bara begränsas till att gälla kläder. I överförd betydelse talar man ibland om skräddarsydda annonser, träningsupplägg eller uppdrag. Det vi egentligen menar är att special- eller personanpassa, att ge något en särskild individuell utformning för just den aktuella situationen.

De allra flesta av oss uppskattar att en produkt eller upplevelse som är ”skräddarsydd” för just oss lite extra. Det ger en känsla av att någon ansträngt sig lite utöver det vanliga, en känsla som gör det hela lite lyxigare. Hos Anderzson of Sweden skräddarsyr vi ofta och mycket, även till oss själva. Specialproduktion, som vi kallar det, har vi lång erfarenhet av. Att skräddarsy produktmedia av olika slag efter ditt företags önskemål och behov är en utmaning vi älskar att engagera oss i, in i minsta detalj. Och tvärtemot vad många kanske skulle tro behöver det inte nödvändigtvis handla om stora volymer.

Varje företag är unikt, varje produkt och idé som ska kommuniceras har sina speciella förutsättningar. Oavsett om det gäller kläder eller presenter, vepor eller andra traditionella profilprodukter kan vi hjälpa ditt företag att ta fram det där extra som verkligen sticker ut och skapar identitet.

Inga kommentarer

Lämna ett spår

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Instagram

Instagram returnerade inte en 200.

@anderzsonofsweden

Anderzson of Sweden

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och oberoende profilbyrå. Oavsett om du är ett enmansföretag eller en koncern är vår roll att se behovet och hitta lösningen, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vi gillar att tänka nytt och älskar utmaningar. Finns inte lösningen i vårt ordinarie sortiment så tar vi fram den. Vi anpassar sortiment utifrån ert syfte. Vi ser till att ditt varumärke tar plats, och stärker det varje dag. En känsla som stannar kvar. anderzson.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy.

×