RAJA CHROME KLAR VINNARE I DET STORA PENNTESTET

3 april, 2019

RAJA CHROME KLAR VINNARE I DET STORA PENNTESTET

3 april, 2019

På södra Sveriges största mässa av sitt slag med 30 produktmediapartners, däribland pennföretaget Ingli Sweden; var kunde egentligen vara ett bättre ställe för att ta reda på vilken profilpenna som är mest populär där ute just nu?

Anderzson of Sweden, tillsammans med partner Ingli, gjorde det till en kreativ tävling med chans att vinna femtio pennor inklusive tryck av den framröstade favoriten. Av de nära hundra besökande företagens representanter som fick den stora äran att testa inte mindre än tio pennor med olika färg och form, grepp, on/off-funktion, spets, och så vidare, så gjorde ungefär hälften det – och med vilket engagemang sedan! Det är intressant hur pennor engagerar oss människor.

Följande pennor deltog i “Det stora penntestet”; Mood rubber, Raja Chrome, Acroball, Phi Chrome Chrome, Hemingway, Dot Rubber, e-Venti Recycle, Add Bamboo, FriXion Clicker, och Semyr Grip Extra. Folkets favorit den här gången visar sig vara Raja Chrome, tätt följd av Hemingway och Acroball på tredje plats.

Ett av Raja Chromes stora fans är elförsörjnings- och belysningsföretaget Awimex International från Simrishamn, som i och med detta vunnit femtio pennor i valfri färg inklusive logotyp. Grattis!

Är du intresserad av att känna, klämma och skriva tills du hittar din egen favoritpenna alla kategorier? Välkommen till Anderzson of Sweden!

Inga kommentarer

Lämna ett spår

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Instagram

Instagram returnerade inte en 200.

@anderzsonofsweden

Anderzson of Sweden

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och oberoende profilbyrå. Oavsett om du är ett enmansföretag eller en koncern är vår roll att se behovet och hitta lösningen, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vi gillar att tänka nytt och älskar utmaningar. Finns inte lösningen i vårt ordinarie sortiment så tar vi fram den. Vi anpassar sortiment utifrån ert syfte. Vi ser till att ditt varumärke tar plats, och stärker det varje dag. En känsla som stannar kvar. anderzson.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy.

×