NYCKELBANDET

12 februari, 2020

NYCKELBANDET

12 februari, 2020
Nyckelband

Användbart, uppskattat och kostnadseffektivt. Nyckelbandet är perfekt som produktmedia av många anledningar. Ett kostnadseffektivt sätt att sprida ditt budskap, helt enkelt!

Det vi på svenska i dagligt tal kallar nyckelband är en riktigt användbar sak, i all sin enkelhet. Så användbar att den ju faktiskt också används till mycket mer än bara nycklar.

På engelska används ordet ”lanyard”, som i sig inte har något med nycklar att göra. Det betecknar band som till exempel bärs om halsen eller runt handleden för att behändigt hålla koll på något viktigt. Idag är det ofta just nycklar eller passerkort, men själva idén har historiskt även använts militärt, för att hålla koll på allt från visselpipor till pistoler och annat som varit en del av utrustningen.

Det vi för enkelhetens skull alltså kallar nyckelband kan fås i en mängd olika varianter, längder och typer. Vi har hundratals att välja på i vårt sortiment. Utöver att bära nycklar i används de bland annat för passerkort eller namnbrickor, till exempel på mässor eller kongresser.

Den vanligaste längden är den som är anpassad för att bäras runt halsen, men det finns också kortare varianter. Banden finns med olika smarta detaljer som snabbfästen, med jojo-funktion, praktiskt för exempelvis för id- eller passerkort, eller försedda med en rejäl karbinhake för att tåla extra mycket, kanske till och med en vattenflaska. Vanligt är också säkerhetsfästet i nacken på band som bärs om halsen, som släpper om bandet skulle råka fastna i något och därmed eliminerar strypningsrisken.

Nyckelbandet är en tydlig och enkel yta att sätta ett budskap på. Man kan trycka på det, sätta dit reflex eller också använda så kallat sublimeringstryck, där man väver in loggan eller budskapet i själva bandet för att kunna få fler detaljer. Nyckelbandet är lämpligt som produktmedia också av flera andra anledningar:

  • Användbart. Praktiskt i all sin enkelhet att alltid ha nycklar, passerkort eller vad det nu kan vara till hands – och därför också uppskattat av mottagaren.
  • Kostnadseffektivt. Nyckelbandet är en produkt som kan delas ut till många och syns väl i förhållande till den överkomliga investeringskostnaden för att ta fram dem.
  • Lätt att sprida. Användbarheten för mottagaren i kombinationen med den låga investeringskostnaden gör nyckelbandet till ett produktmedia som är enkelt att sprida, och som därmed bär ditt budskap längre.

Inga kommentarer

Lämna ett spår

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Instagram

Instagram returnerade inte en 200.

@anderzsonofsweden

Anderzson of Sweden

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och oberoende profilbyrå. Oavsett om du är ett enmansföretag eller en koncern är vår roll att se behovet och hitta lösningen, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vi gillar att tänka nytt och älskar utmaningar. Finns inte lösningen i vårt ordinarie sortiment så tar vi fram den. Vi anpassar sortiment utifrån ert syfte. Vi ser till att ditt varumärke tar plats, och stärker det varje dag. En känsla som stannar kvar. anderzson.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy.

×