NÄTVERKSNAVET

9 januari, 2020

NÄTVERKSNAVET

9 januari, 2020

Affärsnätverk av olika slag kan ge enormt mycket tillbaka i form av kontakter och kunskapsutbyte. På Anderzson of Sweden nätverkar vi gärna och mycket. Och vi är gärna själva navet i att koppla samman företag som kan ha nytta av varandra.

Oavsett i vilken bransch du är verksam inom eller vilken position du har kan ett affärsnätverk vara till oerhört stor nytta i ditt arbete. Ett väl sammansatt nätverk kan innebära ett enormt och diversifierat indirekt kontaktnät när alla deltagares kontakter läggs samman – för att inte tala om den samlade erfarenhets- och kunskapsbanken. Tänk bara på potentialen i om du själv med tio års erfarenhet av ett visst område deltar i ett nätverk med tjugo andra som var och en också har mångårig erfarenhet!

Anderzson of Sweden är vi stolta över hur många kunder, leverantörer och branschkollegor vi lärt känna genom åren. Vi älskar att nätverka och är bara glada att genom våra många kontakter ibland kunna vara navet i olika nätverkssammanhang. Det leder ju dessutom till att våra kunders budskap och kännedom om deras företag får ytterligare spridning – och det är ju kärnan i allt vi gör!

En av alla saker vi gör är att arrangera mässor för våra kunder. Förra våren arrangerade vi ”Power of Produktmedia”. Linus Nilsson, säljare här på Anderzson of Sweden uttryckte det så här i samband med den senaste mässan förra våren:

“Om man som företag vill synas, så finns det oändligt många möjligheter och sätt att göra det på. På den här mässan får man allt uppdukat som på ett smörgåsbord, och om vi kan vara en partner som gör att andra företag och människor kan nätverka och göra affärer, så är vi bara glada för det!”

Här bjuder vi på fem konkreta tips för att få ut mer av ditt nätverkande:

  1. Tänk igenom och formulera målet med ditt nätverkande.
  2. Satsa på kvalitet före kvantitet – delta hellre i färre nätverk, men med högre närvaro och tillgänglighet.
  3. Se till att hitta partners som kan leda till en ny kund eller framtida samarbetspartners.
  4. Skaffa en struktur. Nätverkandet blir effektivare om du och de andra i nätverket har en tydlig gemensam agenda.
  5. Fokusera på vad du själv och företaget vill ha ut av nätverket, så löser sig resten av sig självt.

Inga kommentarer

Lämna ett spår

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Instagram

Instagram returnerade inte en 200.

@anderzsonofsweden

Anderzson of Sweden

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och oberoende profilbyrå. Oavsett om du är ett enmansföretag eller en koncern är vår roll att se behovet och hitta lösningen, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vi gillar att tänka nytt och älskar utmaningar. Finns inte lösningen i vårt ordinarie sortiment så tar vi fram den. Vi anpassar sortiment utifrån ert syfte. Vi ser till att ditt varumärke tar plats, och stärker det varje dag. En känsla som stannar kvar. anderzson.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy.

×