LÅT DITT VARUMÄRKE TA PLATS

25 september, 2019

LÅT DITT VARUMÄRKE TA PLATS

25 september, 2019

Här på Anderzson of Sweden lever vi som vi lär. Vi är stolta över vårt varumärke och låter det ta ordentligt med plats i vår vardag. Gör det du också!

Bagarens barn får inga bullar, heter det ibland. Och skomakarens barn får gå i trasiga skor. I linje med dessa gamla ordspråk kan man kanske förledas att tro att vi som jobbar med produktmedia är dåliga på att låta vårt eget varumärke synas. Men de gamla ordspråken stämmer verkligen inte på oss!

Så hur låter vi på Anderzson of Sweden då vårt eget varumärke ta plats? Tja, det enkla svaret är: vi sätter det överallt, på allting! Vi är stolta över vårt företag och har vårt varumärke på våra bilar, på kontoret och i vårt showroom, på vattenflaskor, på roll-ups och träningskläder. Vi tror på att låta vårt varumärke ta ordentligt med plats i vår vardag.

Men vi sätter inte bara vår fina logga överallt för att vi kan. Vi gör det för att det är rätt och bra för oss. För att det är saker vi identifierar oss själva med: profilerade produkter i hög kvalitet tillsammans med kreativa tankar och idéer om vad produktmedia kan vara och hur ett varumärke kan exponeras.

Och visst, det passar ju vår verksamhet som hand i handske att ha vårt varumärke på snart sagt allting vi jobbar ju med det här. Men egentligen kan man tänka i samma banor på vilket företag som helst. Driver du till exempel en resebyrå kan du sätta ditt varumärke på alla möjliga grejer förknippade med resor. Det kan vara allt från bagageband, tags och resväskor till paraplyer och passfodral. Och alla har ju kläder på och med sig på resan. En bilhandlare ska såklart ha profilkläder, sin logga på entrémattorna och på flaggorna utanför bilhallen. Kanske kepsar att använda som en enkel gåva eller varför inte logga på pennorna man skriver under köpekontrakten med? Frisören sätter såklart sitt varumärke inte bara på vepor och skyltar utanför salongen utan också kläderna man bär och på kammarna man använder.

Det finns egentligen bara nytta i att namnet syns. Låt ditt varumärke ta plats!

Inga kommentarer

Lämna ett spår

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Instagram

Instagram returnerade inte en 200.

@anderzsonofsweden

Anderzson of Sweden

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och oberoende profilbyrå. Oavsett om du är ett enmansföretag eller en koncern är vår roll att se behovet och hitta lösningen, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vi gillar att tänka nytt och älskar utmaningar. Finns inte lösningen i vårt ordinarie sortiment så tar vi fram den. Vi anpassar sortiment utifrån ert syfte. Vi ser till att ditt varumärke tar plats, och stärker det varje dag. En känsla som stannar kvar. anderzson.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy.

×