JACKAN

19 december, 2019

JACKAN

19 december, 2019

Plagget som bärs ytterst, där din logga alltid syns. Det finns en jacka för i princip varje tillfälle – och ett sätt att låta den bära just ditt budskap. Vi guidar dig rätt.

Jackan är plagget som bärs ytterst, plagget som alltid syns. Och just eftersom den alltid syns är jackan perfekt att pryda med ditt företags logotype eller budskap. Och det finns en jacka för varje tillfälle; påhittigheten och variationen vet närmast inga gränser. Det är vinterjackor, vårjackor, regnjackor och vindjackor. Det är golfjackor, seglarjackor, dunjackor och det är västar. Dessutom är materialvalen nästan hur många som helst. Det är softshell, goretex, vatten- och vindtätt, primaloft, tejpade sömmar, vattenpelare och vindpelare. Allt beroende på om jackan primärt är tänkt att värma dig eller hålla dig torr – eller bara vara snygg.


Vi ser allt det här, alla olika beteckningar och funktioner, som vår uppgift att hålla koll på för att kunna hjälpa dig välja rätt jacka till rätt tillfälle. På Andersson of Sweden har vi hundratals olika slags jackor och västar i sortimentet och möjligheterna är, precis som när det gäller t-shirten, i det närmaste oändliga. Beroende på syftet kan profileringen göras hur diskret eller hur iögonfallande som helst. Till säljkåren väljer man kanske en diskret logga på ärmen eller höger bröst? På bygget har man kanske ett stort och synligt tryck över ryggen, kanske till och med i reflextryck för att få ytterligare funktioner och egenskaper i plagget? Med specialproduktion kan man få en särskild avvikande eller matchande färg på blixtlås, sömmar eller knappar. Sammantaget blir det väldigt många alternativ att ta ställning till. Men lugn, vi guidar dig rätt!

Inga kommentarer

Lämna ett spår

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Instagram

Instagram returnerade inte en 200.

@anderzsonofsweden

Anderzson of Sweden

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och oberoende profilbyrå. Oavsett om du är ett enmansföretag eller en koncern är vår roll att se behovet och hitta lösningen, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vi gillar att tänka nytt och älskar utmaningar. Finns inte lösningen i vårt ordinarie sortiment så tar vi fram den. Vi anpassar sortiment utifrån ert syfte. Vi ser till att ditt varumärke tar plats, och stärker det varje dag. En känsla som stannar kvar. anderzson.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy.

×