FRÅN KALKONDRÄKTER TILL EGENDESIGNAD PIKÉ

6 februari, 2020

FRÅN KALKONDRÄKTER TILL EGENDESIGNAD PIKÉ

6 februari, 2020

Specialproduktion — vad är det? För oss är svaret: nästan vad som helst. Det kan vara allt från kalkondräkter till egen designad piké. Finns det inte i sortimentet så tar vi fram det, endast fantasin sätter gränserna. Testa oss gärna med dina vildaste idéer!

Anderzson of Sweden har vi tusentals och åter tusentals olika produkter i vårt sortiment, produkter som i sin tur ofta kan fås i olika färger och utföranden.

Men det räcker inte, inte för oss. Vi gillar att tänka nytt och ryggar aldrig inför en utmaning. ”Hitta lösningen”, brukar vi säga. Finns den inte i det ordinarie sortimentet så tar vi fram den!

Varje företag är unikt och det ska synas. Vi hjälper dig såklart att ta fram flaggor och vepor, kläder eller andra traditionella profilprodukter som passar just ditt företag. Men utöver det kan vi även ta fram det där oväntade som verkligen sticker ut lite extra.

I vår värld kan specialproduktion faktiskt, på fullaste allvar, betyda nästan precis vad som helst. En gång tog vi till exempel fram en kalkondräkt till en kund som är matproducent. Här är några exempel till från den digra listan över olika produktmedia vi specialdesignat genom åren:

  • För Danonino, en yoghurtdryck för barn, tog vi fram, designade och importerade, specialgjorda skedar till en nylansering
  • Till kosmetikaföretaget Keunes lansering av schampoo, hårgelé och duschkräm för män designade vi en specialförpackning i form av ett rör liknande det som whiskyflaskor ofta levereras i
  • Till hotellkedjan ESS-group ordnade vi en specialdesignad necessär

Som sagt: specialproduktion kan betyda vad som helst. Men tvärtemot vad man kanske kan tro behöver det inte betyda stora volymer. Bara hör av dig med dina tankar och idéer till oss.

Inga kommentarer

Lämna ett spår

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Instagram

Instagram returnerade inte en 200.

@anderzsonofsweden

Anderzson of Sweden

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och oberoende profilbyrå. Oavsett om du är ett enmansföretag eller en koncern är vår roll att se behovet och hitta lösningen, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vi gillar att tänka nytt och älskar utmaningar. Finns inte lösningen i vårt ordinarie sortiment så tar vi fram den. Vi anpassar sortiment utifrån ert syfte. Vi ser till att ditt varumärke tar plats, och stärker det varje dag. En känsla som stannar kvar. anderzson.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy.

×