FÖTTERNA ÄR HUVUDSAKEN

6 maj, 2019

FÖTTERNA ÄR HUVUDSAKEN

6 maj, 2019

Att ett företag sätter sin logotyp på en t-shirt, keps eller jacka för att skapa igenkänning och teamkänsla hos medarbetarna – det är sedan gammalt och bevisat framgångsrikt. Ett nytt och annorlunda grepp är att göra detsamma på fötterna. Tänk, vilken härlig känsla och cool inramning om alla i mässmontern eller på kontoret dessutom skulle ha likadana skor. Och inte bara likadana vilka som helst, utan egendesignade med varumärkets egen idé om modell, färg och detaljer. För en tusenlapp och uppåt per par kan nu nymodiga företag bokstavligt talat höja sitt varumärke nedifrån och upp.


Det är lite annorlunda och säger en del om vilken typ av företag det är som vågar testa nya grejer som det här med profilerade skor. Reagerar folk, så blir det ju effekt.

Det finns alla typer av skor (sneakers, flipflops och seglarskor för att nämna tre) och möjligheter för de som vågar sticka ut med just fötterna. Man kan trycka logotyp och budskap på de allra flesta material. Ett par underleverantörer har flera färdiga modeller att välja mellan, där företaget kan designa hela den övre delen av skon, inklusive färg eller mönster och skosnören eller kardborren.

Så fort Anderzson of Sweden blev varse denna möjlighet, designades och beställdes ett par egendesignade vita skinnsneakers till var och en i den egna personalen. Nu står ritbordet redo för nya och fler designersamarbeten. Hur ser era profildojor ut?   

Inga kommentarer

Lämna ett spår

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Instagram

Instagram returnerade inte en 200.

@anderzsonofsweden

Anderzson of Sweden

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och oberoende profilbyrå. Oavsett om du är ett enmansföretag eller en koncern är vår roll att se behovet och hitta lösningen, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vi gillar att tänka nytt och älskar utmaningar. Finns inte lösningen i vårt ordinarie sortiment så tar vi fram den. Vi anpassar sortiment utifrån ert syfte. Vi ser till att ditt varumärke tar plats, och stärker det varje dag. En känsla som stannar kvar. anderzson.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy.

×