DET ÄR MÖJLIGT

15 januari, 2020

DET ÄR MÖJLIGT

15 januari, 2020

I sann entreprenörsanda har vi på Anderzson of Sweden rykte om oss att vara drivande och kreativa. Vi sätter en ära i att jobba proaktivt och sprutar hela tiden ur oss nya idéer som skulle kunna passa våra kunder. Låt oss hjälpa även er!

Att vara en entreprenör har definierats som ”förmågan att identifiera möjligheter och skapa resurser för att ta tillvara dessa möjligheter”. Själva ordet har sina rötter i franskans ”entreprendre” som ungefär betyder att åta sig eller påbörja något. I det medeltida Frankrike var entreprenör benämningen på en befälhavare över en styrka med legosoldater som furstar utan egna stående arméer kunde anlita.

Idag är betydelsen av ordet betydligt fredligare. En entreprenör i modern mening skapar förändring genom idéer som utmanar den rådande ordningen på en marknad. En av det allra viktigaste delarna i det är förmågan att hela tiden hitta nya infallsvinklar och på så sätt driva utvecklingen framåt. Det handlar helt enkelt mycket om kreativitet och idérikedom: Kreativa företag med kreativa människor som ”bara ser” nya möjligheter – och sedan agerar, gör något. Att ha en vision om vad man skulle vilja göra och samtidigt förmågan och kunskapen att förverkliga den.

Anderzson of Sweden har vi rykte om oss att vara just så – drivande och kreativa. Och det är något som gör oss både stolta och glada! Vi sätter en ära i att jobba proaktivt gentemot alla våra kunder. När vi får ögonen på en produkt som vi ser skulle kunna passa en kund som vi lärt känna skissar vi direkt på ett förslag på hur det skulle kunna se med just deras logga och budskap. Ofta gillar de vad det ser när vi presenterar det för dem och låter oss göra vår idé till verklighet. Det tycker vi förstås är extra kul!

Vi skissar mycket på kläder i olika former. Det kan vara en ny tröja eller en typ av jacka som direkt triggar något i oss och som vi ser skulle passa ett visst företag riktigt bra. Men det är bara ett av många exempel. Vi är vana att fungera som spindeln i nätet, en annan typisk egenskap för entreprenörer. Låt oss lära känna er också – och proaktivt hjälpa även er!

Inga kommentarer

Lämna ett spår

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Instagram

Instagram returnerade inte en 200.

@anderzsonofsweden

Anderzson of Sweden

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och oberoende profilbyrå. Oavsett om du är ett enmansföretag eller en koncern är vår roll att se behovet och hitta lösningen, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vi gillar att tänka nytt och älskar utmaningar. Finns inte lösningen i vårt ordinarie sortiment så tar vi fram den. Vi anpassar sortiment utifrån ert syfte. Vi ser till att ditt varumärke tar plats, och stärker det varje dag. En känsla som stannar kvar. anderzson.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy.

×