ÅRETS SOMMARPRESENT – MER ÄN BARA EN KUL GREJ

13 april, 2019

ÅRETS SOMMARPRESENT – MER ÄN BARA EN KUL GREJ

13 april, 2019

I kampen om talangerna blir det allt viktigare för företag att arbeta proaktivt med så kallad employer branding. Ta tillfället i akt att stärka arbetet med ditt arbetsgivarvarumärke och visa dina anställda lite extra uppskattning med en genomtänkt och uppskattad sommarpresent.

Sommaren är ett lika bra tillfälle som något annat att visa sina anställda lite extra uppskattning. Arbetsgivarens årliga sommarpresent är precis som julklappen en uppskattad tradition på många arbetsplatser. Men sommarpresenter och julklappar är mer än bara en kul grej. För en arbetsgivare handlar det också om del i arbetet med det som brukar kallas employer branding.


I employer branding-arbetet är det ofta både enklare och mindre kostsamt att se till att behålla de talanger man redan har innanför väggarna, framför att jaga nyrekryteringar.

Employer branding handlar om hur företaget uppfattas av sina anställda, såväl de nuvarande som de tidigare – men också potentiella framtida anställda. Fritt översatt talar vi om ett slags arbetsgivarvarumärke, som precis som varumärket som riktar sig till företagets kunder ska kommunicera rätt signaler om värderingar och kultur. Eller om man så vill: rätt känsla. För allt fler företag är förmågan att attrahera rätt talanger till verksamheten en avgörande framgångsfaktor. I det arbetet är det ofta både enklare och mindre kostsamt att se till att behålla de talanger man redan har innanför väggarna, framför att jaga nyrekryteringar. Och där kommer arbetet med arbetsgivarvarumärket, eller om man så vill: employer branding, in i bilden.

Varför inte ta chansen att stärka employer branding-arbetet med en genomtänkt och uppskattad sommarpresent? Här är fem-i-topp-listan över tjugohundranitton års sommarpresenter:

  • Kylväska för sommarens utflykter – erbjuder bra tryck- och exponeringsyta.
  • Solstol för stranden, konserten eller trädgården – erbjuder även den stor tryckyta.
  • Handduk, en alltid uppskattad present som används mycket – stor yta för tryck om man väljer en stor strandhandduk eller snyggt och exklusivt med en mindre brodyr på ett badlakan.
  • Vattenflaska (ej att förväxla med sportflaska) – lätt att ta med och ha tillhands, och används därför dagligen. Triggar till att dricka mer vatten bara av att ha den på sitt skrivbord eller vid sin arbetsplats.
  • Solglasögon – kul grej som riktar sig till en yngre målgrupp – kanske i samband med en festival eller annat event.

Inga kommentarer

Lämna ett spår

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Instagram

Instagram returnerade inte en 200.

@anderzsonofsweden

Anderzson of Sweden

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och oberoende profilbyrå. Oavsett om du är ett enmansföretag eller en koncern är vår roll att se behovet och hitta lösningen, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vi gillar att tänka nytt och älskar utmaningar. Finns inte lösningen i vårt ordinarie sortiment så tar vi fram den. Vi anpassar sortiment utifrån ert syfte. Vi ser till att ditt varumärke tar plats, och stärker det varje dag. En känsla som stannar kvar. anderzson.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy.

×