ANDERZSON OF SWEDEN OCH PRODUKTMEDIA

11 juli, 2019

ANDERZSON OF SWEDEN OCH PRODUKTMEDIA

11 juli, 2019


Anderzson of Sweden är specialisten på profilering och produktmedia. Låt oss ta hand om varumärkesbyggandet och fokusera istället på det ni själva gör bäst.


Närmare 70 000 artiklar i onlineshopen men i praktiken ett sortiment med miljontals olika produkter. Inte konstigt då att Anderzson of Sweden kan hjälpa både små och stora företag spridda över hela landet med specialanpassade lösningar för just det aktuella varumärket eller budskapet.


Anderzson of Sweden fixar självklart enstaka projekt, som att hitta rätt present till anställda eller viktiga kunder. Men vi kan också ta oss an helheten, till och med gå in och bli ditt företags hela kommunikationsavdelning om det skulle behövas. Kärnan i arbetssättet är att lära känna kunderna och deras behov väl. Långsiktighet och kontinuitet är nyckelord när det gäller varumärkesbyggande. Därigenom kan också ditt företag spara såväl tid som pengar genom att anlita Anderzson of Sweden – och istället kunna fokusera fullt ut på det just ni gör bäst.


Produktmedia är ett paraplybegrepp som enkelt uttryckt innebär att fysiska produkter används för att skapa uppmärksamhet kring ett varumärke eller en produkt. Det kan handla om allt från kontorsmaterial till kläder eller olika presentartiklar med en viss logotyp och kanske i en viss färg. Produkterna ska förvisso vara estetiskt tilltalande men nytta, användbarhet och hållbarhet är viktiga faktorer för att lyckas. Produkten som blir bärare av ett varumärke ska inte vara något som snabbt slängs bort av mottagaren.

Produktmedia som kategori ökar hela tiden i betydelse. Enligt IRM, Institutet för reklam- och mediestatistik, satsades 6,3 miljarder kronor på produktmedia i Sverige under 2017. Det innebar att produktmedia ökade sin andel av den totala investeringen i reklam av alla olika slag med 3,7 procent. Och enligt prognoserna väntas produktmedia växa ytterligare de kommande åren.

Inga kommentarer

Lämna ett spår

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Instagram

Instagram returnerade inte en 200.

@anderzsonofsweden

Anderzson of Sweden

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och oberoende profilbyrå. Oavsett om du är ett enmansföretag eller en koncern är vår roll att se behovet och hitta lösningen, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vi gillar att tänka nytt och älskar utmaningar. Finns inte lösningen i vårt ordinarie sortiment så tar vi fram den. Vi anpassar sortiment utifrån ert syfte. Vi ser till att ditt varumärke tar plats, och stärker det varje dag. En känsla som stannar kvar. anderzson.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy.

×